Organic Banana & Strawberry Baby Porridge

1 Orders
#Kendamil 0013
In stock
660L

Description

Kendamil Organic Banana & Strawberry Baby Porridge

150 gr

Kendamil Organic Banana & Strawberry Baby Porridge përmban më të mirën e natyrës.

100% British dhe pa vaj palme, vaj peshku ose aroma të tjera të padëshiruara. Kendamil Organic Banana & Strawberry Baby Porridge  është me lëndë ushqyese të plota me tërshërë organike dhe fruta të freskëta (banane dhe luleshtrydhe) vitamina dhe minerale thelbësore për të mbështetur zhvillimin e vogëlushit tuaj. E thjeshtë.

Kendamil Organic Banana & Strawberry Baby Porridge është miqësore me vegjetarianët dhe i përshtatshëm për moshat e bebeve nga shtatë muaj.

Wholemeal oat flour (57%), Small oat flakes (25%), Banana flake (12%), Strawberry powder (6%) (contains rice flour), Thiamine hydrochloride*.

* Thiamin (Vitamin B1) nuk është organike.

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Paketimi

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Open chat
Powered by