Organic Fruit Porridge Banana-Selimona

0 Orders
#
In stock
750L

Description

Organic Fruit Porridge Banana-Selimona

250g

Për banane-bollgur Holle Organical Fruit Qull, ne përdorim vetëm kokrra të zgjedhura me kujdes. Karakteristika e tij e veçantë është përmbajtja e saj shumë e lartë e frutave. Pura e hollë e bananes i jep asaj një shije të fortë frutash që, e kombinuar me bollgur, krijon një përvojë unike të shijes. Ju mund të përgatisni banane-bollgur Holle Organical Fruit Qull në mënyra të ndryshme për t’i siguruar fëmijës tuaj një
dietë e shëndetshme dhe e ekuilibruar për ndërprerjen e gjirit.

Përdorim i shumëfishtë – si qull qumështi, qull pa qumësht ose me ndonjë formulë foshnjore. Ne ju rekomandojmë: Përgatitni formulën e foshnjave dhe shtoni Qullën tuaj të preferuar Holle integrale.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by