Organic Happy Stick Carrot – Fennel

0 Orders
#
In stock
425L

Description

Organic Happy Stick Carrot – Fennel

100g

Karrota-Kopër Holle Organic Happy Sticks piqen duke përdorur miell Demeter për një shije të këndshme perimesh/drithërash. Pak i kripur. Pa ndonjë aromë shtesë, ngjyrues ose ruajtës. Sigurohuni që të ndiqni një rutinë të rregullt të higjienës dentare.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by