Organic Multigrain Baby Porridge

0 Orders
#Kendamil 0012
In stock
625L

Description

Kendamil Organic Multigrain Baby Porridge

150 g

Kendamil Organic Multigrain Baby Porridge përmban më të mirën e natyrës.

100% British dhe pa vaj palme, vaj peshku ose aroma të tjera të padëshiruara. Kendamil Organic Multigrain Baby Porridge  është me lëndë ushqyese të plota me drithëra, (tërshërë, oriz, grurë, mel, elb, thekër) vitamina dhe minerale thelbësore për të mbështetur zhvillimin e vogëlushit tuaj. E thjeshtë.

Kendamil Broccoli & Cheesy Cauliflower është miqësore me vegjetarianët dhe i përshtatshëm për moshat e bebeve nga shtatë muaj.

Flours (Wholemeal oat (25%), Rice (12%), Wholemeal wheat (9.5%), Maize (9%), Wholemeal millet (9%), Wholemeal barley (5.2%), Wholemeal spelt (3.2%), Wholemeal rye (2.1%)), Small oat flakes (25%), Thiamine hydrochloride*.

* Thiamin (Vitamin B1) nuk është organike.

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Paketimi

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Open chat
Powered by