Organic Rice Porridge

0 Orders
#
In stock
650L

Description

Organic Rice Porridge

250g

I përshtatshëm për fillimin e ushqyerjes si pjesë e një diete mikse nga 4 muaj.

Vendi i origjinës të përbërsve kryesorë:
Itali

Përgatitja:
Përdorime të shumta-si një pure me qumësht, pa qumësht ose me qumësht formulë.

Prodhimi:
Drithërat e përdorura në puretë Holle janë lehtësisht të tretshme nga bebet.

Përbërësit:
miell orizi*, Vitamine B1 (i kërkuar nga ligji i BE)
*nga ferma organike

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by