Organic Toddler Milk 3

0 Orders
#Kendamil 006
In stock
4,260L

Description

Kendamil Organic Toddler Milk 3

800 g

Qumështi Organic Kendamil përmban më të mirën e natyrës.

Eshtë 100% british dhe nuk përmban vaj palme, vaj peshku ose lëndë me aroma të rënda të tjera. Eshtë me ushqyes natyralë të plotë kremozë, DHA dhe HMO me bazë bimore për të ndërtuar sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. E thjeshtë.

Qumështi Organic Kendamil i fazës 3 është i përshtatshëm nga 12 muaj.

 

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

Veprimi

Open chat
Powered by