Original Rounded Pacifier

0 Orders
#Natursutten 001
In stock
1,250L
Clear selection

Description

Natursutten Original Rounded Pacifier.

Biberon prej gome natyrale për foshnjën tuaj.
Formë rrumbullake.
Paketimi:  1 biberon

Biberonët Natursutten janë krijuar duke patur në mendje nevojat e veçanta të foshnjave.

Biberonët Natursutten të linjës ”Original” janë dizenjuar që të stimulojnë ushqyerjen me gji dhe t’i krijojnë një ndjesi rehatie foshnjës.

Nuk përmbajnë çarje apo vrima, prandaj është e pamundur që në to të grumbullohen baktere.
Biberonët janë prej gome natyrale, material i butë, i cili nuk le shenja në fytyrën e foshnjës.
Kanë formë rrethore.

Janë miqësorë me mjedisin, të qëndrueshëm dhe të biodegradueshëm.
Plotësojnë standartet Europiane për sigurinë e produktit dhe etikën në punë.

Nuk përmbajnë:
– parabene;
– PVC;
– substanca që shkaktojnë alergji;
– substanca që shkaktojnë ndryshime hormonale;
– ngjyrues artificialë;
– zbutës kimikë.

Kujdes!
Para përdorimit të parë, sterilizoni produktin duke e zier në ujë për 5 minuta.
Hiqeni nga uji dhe lëreni të ftohet.
Pastrojeni para çdo përdorimi duke përdorur ujë të ngrohtë dhe larës biberonash.
Asnjëherë mos i pastroni produktet e Natursutten në sterilizues, mikrovalë apo lavastovilje.

Përbërësit: Gomë natyrale.

Brand

Natursutten

Additional information

Grup-mosha

, ,

Paketimi

Masa

L, M, S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Original Rounded Pacifier”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by