Overnight Brightening Mask

0 Orders
#
In stock
5,700L

Description

Overnight Brightening Mask

50ml

Një formulë e fuqishme e lehtë xhel-krem për të hidratuar, rigjeneruar dhe ndriçuar lëkurën brenda natës.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Toni i pabarabartë i lëkurës, pigmentimi dhe njollat e moshës
Cilësi: Xhel-krem i lehtë

 

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by