Pain Peaux Intolerantes

0 Orders
#
In stock
900L

Description

Pain Peaux Intolerantes

100g

Higjienë me tolerancë të lartë për lëkura hiper të ndjeshme ose të irrituara. Shumë i pasur në Ujë Termal Avène qetësues, anti-irritues, anti-inflamator, u përgjigjet nevojave të lëkurave më të ndjeshme. dhe në Parcerine përbërës veprues specifik që kontribuon në uljen e reaktivitetit të lëkurës. Ph-fiziologjik. Pa sapun, pastron lëkurën butësisht.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by