Pampers Procare 3 (5-9 kg)

0 Orders
#Pampers 011
In stock
1,170L 1,053L

Description

Pampers Procare 3 (5-9 kg)
Problemi më i shpeshtë që hasin nënat me fëmijët e porsalindur është irritimi i lëkurës.
Për të shmangur këtë fenomen u krijuan pelenat Procare.
Në krahasim me pelenat e tjera Pampers kanë 50% më shumë përbërës që mbrojnë lëkurën e bebeve.
Shtresa që është në kontakt të drejtpërdrejtë me lëkurën është e pasur me një locion, të përbërë nga ekstraktet e bimës së aloes dhe nuk lejon kontaktin me lagështinë.
Pelenat kanë gjithashtu një shtresë që absorbon shumë shpejt lagështinë dhe e mban të thatë fëmijën.
Janë të pajisura me një indikator i cili ndryshon ngjyrë, kur vjen momenti për të ndërruar pelenën.
Të testuara klinikisht dhe të rekomanduara nga Fondacioni Britanik i Lëkurës.
Përbërësit: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extrac
Paketim me 32 cope pelena

Brand

Pampers

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Numri

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pampers Procare 3 (5-9 kg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by