Pansoral gel buccal

0 Orders
#Pierre Fabre 013
In stock
307L

Description

Pansoral gel buccal

Xhel për mukozën e gojës dhe mishrat e dhëmbëve.

15 g

Pansoral xhel për përdorim oral është një medikament OTC që përmban një analgjezik, salicilat të kolinës dhe një antiseptik, klorur ketalkonium. Përdoret për të lehtësuar dhimbjen e plagëve ulçeroze nga aftet si edhe prej pezmatimit të gojës dhe mishit të dhëmbëve.

Klorur cetalkonium: Eshtë një antiseptik që përdoret gjerësisht. Efikas kundër mbiinfektimit, zotëron një efikasitet të gjerë mbi mikroorganizmat Gram+ dhe gram-.

Përdorimi: Pansoral përdoret me aplikim në gingivave të një sasie të vogël, 1 deri në 4 herë në ditë. Mjafton të depozitohet masa e një bizeleje në zonën e prekur ose në nivelin e protezës pranë pjesës së dhimbshme. Eshtë e domosdoshme pastrimi dhe tharja e pajisjeve protetike si duhet para përdorimit. Nën efektin e temperaturës dhe përtypjes, Pansoral xhel do të përhapet në mënyrë të barabartë mbi indin e mishit të dhëmbëve.Pansoral përmban alkool dhe përdorimi i tij është i kufizuar për të rriturit.

  • Mos e përdorni këtë ilaç në rast të alergjive ndaj salicilateve (aspirina, …).
  • Mos e përdorni në rast shtatëzënie dhe gjidhënie pa këshillë mjekësore.
  • Nëse keni një protezë dentare, dhe nëse simptomat tuaja vazhdojnë, është e nevojshme të konsultoheni me dentistin tuaj pasi do të konsiderohet një përshtatje e protezës tuaj.

Këshilla e farmacistit për Pansoral:

Pansoral praktikohet për të lehtësuar aftet, si dhe inflamacionet e ndryshme të mishit të dhëmbëve, të cilat mund të shfaqen pas fërkimit të një pajisjeje dentare. Pansoral është vetëm për të rriturit sepse përmban një sasi të lartë të alkoolit. Përveç trajtimit me Pansoral xhel, është e rëndësishme të zgjidhni një furçë dhëmbësh të butë, si dhe një pastë dhëmbësh të përshtatur për problemet e gingivave të ndjeshme.

Përbërja: Substancat aktive që përmban janë: salicilati i kolinës (8,7 g) dhe kloruri i cetalkoniumit (0,01 g) për 100 g xhel.

Brand

Pansoral

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

Formulimi

Mosha

+6 vjeç

Paketimi

Sasia

15 g

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pansoral gel buccal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by