Pantogrin Lotion

0 Orders
#
In stock
2,500L

Description

Pantogrin Lotion

100ml

Locion Pantogrin Plus është një produkt hipoallergjik, i testuar klinikisht që përmban:

-Homotaurine squfuri aminoacod që përmirëson qarkullimin e enëve dhe transferon përbërësit ushqyes në folikulat
-Mukopolisaharidet që stimulojnë rritjen e flokëve
-Kompleksi i vitaminës B që rregullon seborrenë dhe ruan shëndetin e kokës
-Përbërësit ushqyes, aminoacidet (Methionine & Cystine) dhe peptidet
-Molekula vazodilatator Etil Nikotinati

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by