Pantogrin Shampoo

0 Orders
#
In stock
1,760L

Description

Pantogrin Shampoo

200ml

Shampo Pantogrin është një produkt i veçantë ushqyes për flokët e hollë, të brishtë dhe të dobët. Ai përmban ekstrakt lipofil të familjes sabal serrulata

Shampo qe ushqen dhe forcon folikulin e flokut,rrit oksigjenimin,rigjeneron qelizat e skalpit,aktivizon sintezën e keratinës.

Përballet me mekanizmat që janë përgjegjës për konvertimin e testosteronit në dihydrotestosterone Rregullon sekretimin e tepërt të sebum Kontribuon në reduktimin e humbjes se flokëve

Përbërësit biologjikë aktivë të ekstraktit janë:

  • acidet yndyrore të lira,
  • vajra esenciale,
  • karotina,
  • polisaharidet,
  • glikoproteinat,
  • flavonoidet, sitosterolet dhe acidit antranilik.
  •  Stimulimi i komplekseve të vitaminave (Niacinamide, Panthenol, Pantothenate Kalciumi) që ndihmon rritjen e flokëve
  • Ekstrakt soje, i pasur me peptide, aminoacide dhe kripëra minerale
  • Ekstrakte vegjetale nga Ivy, Rocket, Watercress për trajtimin dhe rregullimin e vajit

Baza e butë e pastrimit që as nuk shkakton acarim dhe thatësi as çrregullime pH natyrale dhe flokët mbrojtëse hidrolipidale.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by