Pasta di Hoffman Sella

0 Orders
#Sella 001
In stock
1,050L

Description

Pasta di Hoffman Sella

Qetësues, mbrojtës, kundër skuqjes për lëkurën më delikate: vepron në thellësi, butësisht, duke mbrojtur lëkurën nga acarimet e shkaktuara nga agjentët e jashtëm dhe kontaktin me urinë dhe feçe (pelenë). Aplikimi i tij jep lehtësim të menjëhershëm dhe mbron lëkurën e të vegjëlve dhe të rriturve.

I dobishëm jo vetëm për ndryshimet e pelenës tek femijet, por edhe për parandalimin dhe trajtimin e dekubituseve tek të rriturit që janë për një kohë të gjatë në regjim shtrati.

Veprimi:

  • Parandalon acarimin e shkaktuar nga agjentët e jashtëm.
  • Mban lëkurën elastike dhe të mbrojtur, duke ruajtur funksionin e saj barrierë.
  • Zbut plasaritjet dhe skuqjen e shkaktuar nga kontakti me pelenat.

Përmban:

  • 48% vaj ulliri
  • 45% oksid zinku
  • Pa paraben

Udhëzime mbi përdorimin

Pastroni mirë zonën e interesuar dhe aplikoni produktin duke e përhapur lehtë 3-4 herë në ditë ose pas çdo ndërrim pelene.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasta di Hoffman Sella”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by