PASTINA FORELINI 4m+

0 Orders
#Plasmon 053
In stock
230L

Description

PASTINA FORELINI 4m+

Forelini Plasmon janë ideale për të prezantuar fëmijën tuaj në botën e përtypjes, falë madhësisë së tyre të vogël.

Gëlltitet lehtë – shumë e vogël dhe e butë në gojë
Shije e lehtë dhe delikate – vetëm nga një përzgjedhje mielli të përshtatshme për të
Ushqyes… sigurisht!
me kalcium, hekur dhe vitamina B.
Gati për 2 minuta

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by