PASTINA MACCHARONCINI 10m+

0 Orders
#Plasmon 054
In stock
230L

Description

PASTINA MACCHARONCINI 10m+

Makarona Maccheroncini janë ideale për makaronat e tij dhe për ta mësuar atë të hajë si “të rriturit”, sepse Plasmon riprodhon makaronat e të rriturve në madhësinë e duhur për të.

E shkëlqyeshme për të mësuar të përtypet – nga mielli i butë i grurit dhe bollgur i grurit të ngurtë
Shije dhe formate ideale – Për pjatat e para me makarona delikatesisht të shijshme
Ushqyes… sigurisht!
Me kalcium, hekur dhe vitamina B.
Gati për 5 minuta

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by