Pau D’Arco 500 mg Veg Capsules

0 Orders
#Now 168
In stock
1,420L

Description

Pau D’Arco 500 mg Veg Capsules

Bime tradicionale e cila permban lapakol dhe beta-lapakon.

Pau D’Arco është i derivuar nga lëvorja e brëndshme e pemëve Tabebuia, të cilat gjenden në pyjet e Amazonës.

Pau D’Arco është përdorur tradicionalisht nga herbalistët për shumë benefite mjekësore;

si për trajtimin e alergjive,

problemeve me mëlcinë,

artritin,

ulcerën e stomakut dhe në rast infeksionesh të tjera.

Brand

Now

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pau D’Arco 500 mg Veg Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

Open chat
Powered by