Perfect Lashes

0 Orders
#
In stock
2,300L

Description

Perfect Lashes

10ml

Bojë për qerpike që mbulon të gjitha nevojat dhe mbetet e pandryshuar gjatë gjithë ditës!
zbut, ndan dhe i jep formë qerpikëve, duke i lënë ato të fryra, fleksibël dhe pa nyje, duke u dhënë atyre volum të mrekullueshëm.

24 që qëndrojnë 100% i papërshkueshëm nga uji hipoallergjik dhe i testuar okulistikisht i krijuar posaçërisht për ata që përdorin lentet e kontaktit.

Brand

Coverderm

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by