Perfectil Hair Crush Gummies

0 Orders
#Vitabiotics 018
In stock
4,500L

Description

Perfectil Hair Crush Gummies

Suplement për flokë, thonj & lëkurë të shëndetshme

60 karamele gomoze

Suplement në formë haribosh me shije manaferre, i krijuar posaçërisht për flokë, thonj dhe lëkurë të shëndetshme. Përmban 21 elementë ku përmendim: -biotinën, selenin dhe zinkun, të rëndësishëm për pasjen e flokëve të shëndetshëm; -bakër, për të ruajtur ngjyrën normale të flokëve; -selen, i rëndësishëm për thonj të fortë dhe flokë të shëndetshëm; -vitaminat B2, B3 dhe biotinë, për një lëkurë të shëndetshme. Pa laktozë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. I përshtatshëm për veganë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Produkti përmban hekur i cili kur merret në sasi më të larta se norma mund të jetë tepër i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Përdorimi: Përtyp 2-3 haribo në ditë bashkë me ushqimin. Mos tejkalo dozën ditore të lejuar. Pas hapjes ruhet deri në 45 ditë.

Përbërësit:

Wheat Glucose Syrup, Sugar, Gelling Agent: Fruit Pectin, Vitamin and Nutrient Blend (Vitamin C [Ascorbic Acid], Niacin [as Nicotinamide], Ferric Pyrophosphate, Horsetail Extract, Zinc Citrate, Co-Enzyme Q10, L- Cystine, Vitamin D3 [Cholecalciferol (Vegan)], Vitamin B6 [as Pyridoxine HCl], Vitamin B1 [as Thiamin HCl], Riboflavin, Vitamin B12 [as Cyanocobalamin], Copper Citrate, Folic Acid, Chromium Chloride, Biotin, Sodium Selenite, Potassium Iodide), Natural Strawberry Flavouring, Natural Blueberry Flavouring, Acidity Regulators: Potassium Citrate and Citric Acid, Vitamin E [as D-Alpha Tocopheryl Acetate], Mixed Tocopherols, Coating: Vegetable Oils (Coconut Oil, Rape Seed Oil) and Glazing Agent (Carnauba Wax), Betacarotene, Grape Seed Extract [Proanthocyanidins].

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose gluten

pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perfectil Hair Crush Gummies”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by