Perfecting Powder Cipria

0 Orders
#
In stock
3,650L

Description

Perfecting Powder Cipria

10gr

Një pluhur me cilësi të padepërtueshme dhe plotësisht transparente kur aplikohet.
Ideale për të rregulluar make-up-in, duke zbutur ngjyrën dhe për të matur lëkurën që qëndron e butë.
E pasuruar me Acid Hyaluronic, Vitamina E dhe C dhe ujë të aktivizuar.

• Kontraston shkëlqimin e lëkurës;
• Rregullon grimin;

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by