PERMEN

0 Orders
#Walmark 007
In stock
1,498L

Description

Permen® është një preparat unik special zbuluar për të favorizuar funksionet seksuale të mashkullit. Ka influencë pozitive në mirëmbajtjen e shëndetit seksual, ndihmon ereksionin, potencën mashkullore, epshin dhe performancën. Përbërësit aktiv kryesorë, L-argini dhe Tribulus, që influencojnë pozitivisht mbi cilësinë dhe zgjatjen e ereksionit.

Ginseng nxit ndjesinë e dëshirës seksuale – epshin, L-arginina dhe Tribulus kanë efekt pozitiv në spermatogjenezë (formimin dhe lëvizshmërinë e spermatozoidit) duke ndikuar pozitivisht në fertilitet. Përdorimi i rregullt dhe afatgjatë ndihmon në cilësinë dhe intensitetin e aktivitetit seksual.

EFEKTET:

• Ndihmon ereksionin

• Ka efekt pozitiv mbi dëshirën seksuale, vonim (të ereksionit) dhe performancë

• Influencon dobishëm në fertilitet

• Ndihmon aktivitetin seksual

Mënyra e përdorimit: 2 herë nga një tabletë në ditë, pas vakteve e shoqeruar me një gotë ujë. Rekomandohet të përdoret për një kohë të gjatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PERMEN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by