Pet Natura® FantastiCat Crystal Baby Powder

0 Orders
#pet natura 008
In stock
1,200L

Description

Pet Natura® FantastiCat Crystal Baby Powder

Rërë për mace – 5 Lt

  • Ultra absorbuese
  • Me sistemin e bllokimit të aromave
  • Mjaft ekonomike në raport me cilësinë që ofron.
  • Kohëzgjatja: 1.5 – 2 muaj

Instruksionet për përdorim:

  • Mbushni kutinë e mbeturinave me 7 cm Pet Natura®FantastiCat Crystal.
  • Një kuti mesatare e mbeturinave kërkon vëllim 5L.
  • Largoni grumbujt e mbeturinave që bëhen, pjesa tjetër e mbeturinave mbetet e freskët.
  • Thjesht shtoni më shumë Pet Natura®FantastiCat Crystal për të zëvendësuar mbeturinat që hoqët.
  • Hidhni mbeturinat me mbeturinat shtëpiake. Mos e hidhni rërën e maceve në tualet.

Këshilla sigurie:

Ashtu si për të gjitha mbeturinat e maceve, rekomandohet që gratë shtatzëna dhe njerëzit që trajtohen me barna imunosupresive të shmangin kontaktin me rërën e ndotur për shkak të rrezikut të toksoplazmozës.

 

 

 

Brand

pet natura

Additional information

Formulimi

Sasia

5 Lt

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pet Natura® FantastiCat Crystal Baby Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by