Physiosalt

0 Orders
#
In stock
1,560L

Description

Physiosalt

Rehidrues oral (ORS) per bebe dhe fëmijë.
10 bustina x 10 gr.

Rehidruesi oral Physiosalt është një ushqim dietik për qëllime të veçanta mjekësore për rehidratimin oral të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël me diarre ose gastroenterit. Foshnjat dhe fëmijët e vegjël janë në rrezik të madh për shkak të dehidrimit dhe mund të përkeqësohen shumë shpejt nëse nuk marrim masa të menjëhershme për shkak të peshës së tyre të ulët. Kjo korrespondon me një rënie të sasisë së ujit në trup nën një nivel të pranueshëm për foshnjën. Shkaqet e dehidrimit zakonisht ndodhin pas episodeve të diarresë ose të vjellave, ose nga nxehtësia, rrezet e diellit ose të qenit në një dhomë të mbinxehur.

Physisalt është një solucion hidro-glukido-elektrolitik i cili do të ndihmojë në rritjen e humbjeve të ujit dhe elektroliteve (të gjitha kripërave minerale) dhe përbëhet prej sheqernave të përzier. Kjo zgjidhje që u ofrohet fëmijëve të vegjël rregullisht do t’u sigurojë atyre elementet e nevojshme për mirëqenien e tyre dhe duhet të mbikëqyren nga ana mjekësore.

Paketimi i tij në 10 bustina monodozë lejon përdorim praktik dhe të lehtë. Vetëm një shishe duhet dhe ujë për të përgatitur tretësirën.

Laboratori francez Gilbert zhvillon dhe ofron një zgjidhje natyrale të vetë-mjekimit për të gjithë familjen, duke respektuar fiziologjinë e trupit të njeriut.

Përdorimi:

Në një shishe të sterilizuar, tretni 1 bustinë në 200 ml ujë të mineralizuar dobët. Ndiqni rekomandimet e shkruara tek kutia.

Këshilla të përdorimit:

Para çdo përdorimi, këshillohuni me mjekun tuaj për të përshtatur dietën në përputhje me gjendjen e shëndetit të fëmijës tuaj. Marrjet e Physiosalt rregullohen në vëllim dhe frekuencë në përputhje me nevojat hidrike të fëmijës, por është e rëndësishme të jepet tretësira rregullisht, afërsisht çdo 15 deri në 20 minuta. Në rast të të vjellave ose refuzimit të shishes, rregullisht ofroni solucionin e Physiosalt duke përdorur një lugë çaji. Nëse po e ushqeni fëmijën tuaj me gji apo me qumësht formulë, qumështi duhet të ndërpritet përkohësisht, sipas këshillës së mjekut. Ri-ushqyerja mund të bëhet ndërmjet 4 dhe 6 orë pas rehidrimit oral.  Kutia ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Solucioni i përgatitur mund të ruhet për një maksimum prej 24 orësh në frigorifer.

Lajmërim i RENDESISHEM: Përdoret nën mbikëqyrje mjekësore, të destinuara për foshnje (0-12 muaj) dhe të vegjël (1-3 vjeç). Mos shtoni sheqer, kripë ose ndonjë ushqim tjetër si qumësht, shurup ose lëng frutash Mos e tretni përmbajtjen e qeses në një sasi uji më pak se 200 ml. Mos e administroni Physiosalt në mënyrë parenterale, për shkak të përbërjes së tij, ka të ngjarë të paraqesë një rrezik për njerëzit që nuk kanë çrregullime për të cilat është formuluar. Physiosalt, për shkak të përbërjes së tij, nuk mund të jetë burimi i vetëm i ushqimit për fëmijën tuaj.

*Physiosalt nuk duhet të administrohet i vetëm për më shumë se 24 orë. Ndiqni rekomandimet e mjekut tuaj.

Përbërja:

Maltodextrin, glukozë anhide, citrat trisodium, bikarbonat kaliumi, klorur natriumi, bikarbonat natriumi.

 

 

Brand

Physiosalt

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Formulimi

Paketimi

Firma

Gilbert Laboratories

Veprimi

Open chat
Powered by