Phyto Re30 Anti Grey Hair

0 Orders
#
In stock
6,500L

Description

Phyto Re30 Anti Grey Hair

50ml

Phyto RE30 është trajtimi i parë anti-gri i flokëve i aftë të repigmentojë flokët nga rrënjët. Një serum ditor pa ngjyrë që stimulon pigmentimin e flokëve dhe përmirëson fleksibilitetin dhe forcën e tyre.

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by