Phytocyane Shampoo

0 Orders
#
In stock
1,830L

Description

Phytocyane Shampoo

250ml

Përmirësoni densitetin dhe shkëlqimin e flokëve të holluar përkohësisht me këtë kombinim unik të ekstrakteve të fuqishme botanike. E pasur me Ginkgo Biloba dhe Cinchona Bark, kjo shampo densifikuese përgatit lëkurën e kokës për Trajtimin e Densifikimit të Phytocyane. Prokianidinat e rrushit luftojnë radikalet e lira dhe mbrojnë llambën e flokëve në nivelin e rrënjëve.

Flokët bëhen më të plotë, më të trashë dhe më të shëndetshëm me çdo përdorim.

-Përgatit kokën për veprimin e Trajtimit të Densifikimit të Fitocianeve
-Inkurajon prodhimin e keratinës për të përmirësuar trashësinë e flokëve
-Stimulon mikro-qarkullimin e kokës
-I jep forcë dhe vitalitet flokëve

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by