Phytodefrisant Anti-Frizz Retouch Care

0 Orders
#
In stock
2,450L

Description

Phytodefrisant Anti-Frizz Retouch Care

50ml

Kujdesi për Fytodefrisant Anti-Frizz Touch-Up është një trajtim që lihet natyrshëm dhe zbut flokët e brishtë dhe të padisiplinuar. Me një paketim unik në lëvizje dhe një aplikues praktik të furçave, ky produkt jep një pamje perfekte që zgjat.

Frymëzuar nga produktet dhe teknikat profesionale, kjo formulë përdor 98% përbërës natyralë në mënyrë që të arrijë rezultatet më të mira kundër gërryerjes. Qumështi i kuq i vektorizuar i shoqëruar me çamçakëz tara mbron flokët me një mburojë kundër lagështirës. Në të njëjtën kohë, ekstrakti i mallow ndihmon në hidratimin e fibrave të flokëve dhe zvogëlon aftësinë e tij për të thithur ujë. Po aq e rëndësishme, Aloe Vera hidraton thellë fibrat e flokëve dhe kontribuon në flokë të butë dhe të lëmuar. Kombinojeni atë me produktet plotësuese të gamës për të arritur rezultatet më të mira. Aplikojeni atë në flokë të thatë gjatë gjithë ditës për të zbutur flokët dhe për të mbajtur flokët larg!

Karakteristikat:
Cilësi: krem;
Çështjet e flokëve: flokë të padisiplinuar, flokë të brishtë ose të pakontrollueshëm;
Koha e aplikimit: para ose pas stilimit;
Mosha: 12+;
Lloji i flokëve: flokë të thatë dhe të pabindur;
Përfitimet kryesore: u siguron flokëve 72 orë veprim kundër gërryerjes, i lë flokët të qetë dhe të zhdërvjellët, ndihmon në ripërcaktimin e stilit të flokëve dhe mbron nga lagështia e ajrit në të njëjtën kohë.

Përbërësit kryesorë:
-Qumështi i kuq i vektorizuar i shoqëruar me çamçakëz tara mbron flokët me një mburojë kundër lagështirës;
-Ekstrakti i Mallow ndihmon në hidratimin e fibrave të flokëve dhe zvogëlon aftësinë e tij për të thithur ujë në të njëjtën kohë;
-Aloe Vera hidraton thellë fibrat e flokëve.

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by