Phytokeratine Serum

0 Orders
#
In stock
3,100L

Description

Phytokeratine Serum

30ml

PHYTOKÉRATINE Serum riparues për gjatësi të dëmtuara. Flokë të dobësuar, të dëmtuar. Një serum delikat, i lehtë që rregullon skajet e ndara, ndërsa rikthen elasticitetin dhe mëndafshin në skajet e dëmtuara.

 

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by