Phytolastil Gel Duo

0 Orders
#
In stock
5,500L

Description

Phytolastil Gel Duo

200+200ml

Laboratorët Lierac kanë qënë të parët që janë interesuar për këtë problem estetik të strijave, për të kërkuar origjinën metabolike, dhe pas punimesh të shumta kërkimore prezantojnë një sinergji fitoterapeutike me bazë Alchemilla-Edera-Equiesto, aktive në biosintezën e fibrave elastike.

Phytolastil është trajtimi i parë i përpunuar për t’i dhënë një përgjigje specifike problemit të strijeve duke favorizuar parandalimin dhe rikthimin.

Phytolastil xhel është ideal për trajtimet parandaluese të strijave.

Përbërës aktiv:

Kompleks ristrukturues Alchemilla, Edera, Equiseto 35%: stimulojnë sintezën e fibrave të kolagjenit dhe të elastinës

Mënyra e përdorimit:

Të aplikohet një herë në ditë në zonat me risk (gjoks, bark, vithe, kofshë).

Brand

Lierac

Laboratorët LIERAC PARIS 40 vjet inovacion në shërbim të bukurisë së grave duke prezantuar kërkimet më të fundit mjekësore në dermokozmetikë. Që nga viti 1975, kur u themeluan nga një mjek i specializuar në estetikë, laboratorët LIERAC kanë shkruar risi në ADN-në e tyre me dëshirën për të përshtatur përparimet e mëdha në mjekësinë e përparuar në kozmetikë. Një vizion avangard i drejtuar nga ambicia për t'u ofruar grave trajtime dermokozmetike me performancë të lartë për të korrigjuar çrregullimet estetike që shfaqen me kalimin e kohës, në fytyrë dhe trup.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by