PhytoLium + Lotion

0 Orders
#
In stock
4,300L

Description

PhytoLium + Lotion

100ml

Kjo formulë teknike me 93% të përbërësve natyral përqendrohet në atë thelbësore: luftimin e plakjes së parakohshme të llambës së flokëve dhe rritjen e rezistencës së saj ndaj stresit të lirë radikal, duke stimuluar mikroqarkullimin. Ekstrakti Shiitake dhe vitamina B3 sigurojnë një furnizim optimal të ushqyesve në rrënjë pa ndikuar në pH e kokës. Shiitake kontribuon në ankorimin më të mirë të folikulit dhe kështu krijon një mjedis të favorshëm për rritjen e flokëve. Ai siguron lëndët ushqyese të nevojshme për rrënjën e flokut për ta mbajtur atë të fortë dhe të shëndetshëm. Paketa e diplomuar e marrjes është ideale për fundjavë ose udhëtime në palestër.

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena, Kozmetike

Open chat
Powered by