Phytomillesime CR Soin Lavante

0 Orders
#
In stock
2,250L

Description

Phytomillesime CR Soin Lavante

75ml

I formuluar posaçërisht për flokët e ngjyrosur ose të theksuar, kremi i larjes Phytomillésime kryen në mënyrë efektive funksionin e tij kryesor është të pastrojë flokët tuaj butësisht me strukturën e tij jo të shkumëzuar.
Përveç kësaj, kremi i pastrimit Phytomillesime ka një veprim kundër zbehjes që mbron dhe zgjat intensitetin e ngjyrës tuaj për të parandaluar që ajo të dalë në ujin e shpëlarjes.
Kremi pastrues Phytomillesime është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve.
Ekstrakti i mollës Red Love® që përmban është i pasur me vitamina dhe antioksidantë, për të mbrojtur flokët tuaj nga agresionet e jashtme duke forcuar barrierën e tyre mbrojtëse dhe kështu mbani pigmentet ngjyrosëse brenda fibrave në mënyrë që të mbroni ngjyrën ose fijet tuaja për aq kohë sa e mundshme.
Ekstrakti Edelweiss, i njohur për pasurinë e tij në antioksidantë, qetëson flokët tuaj të sulmuar nga produkte që janë shumë pastrues ose për shkak të ftohjes ose nxehtësisë së pajisjeve të tilla si tharëse flokësh ose ndreqës. Flokët tuaj do të jenë të hidratuar thellësisht dhe jashtëzakonisht të butë.

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by