Phytoprogenium Shampoo

0 Orders
#
In stock
2,400L

Description

Phytoprogenium Shampoo

400ml

Një nga produktet më të shitura të Phyto është shampoja Progenium me një çmim të veçantë. Ky shampo me komplekse prebiotike, ekstrakt mallow dhe qumësht tërshërë hidraton fibrat e flokëve, duke e bërë atë më të butë dhe më të lehtë për t’u krehur, pa e rënduar atë.

Brand

Phyto

Produktet e flokëve PHYTO u zhvilluan në Francë për të kapur fuqinë shëruese dhe ushqyese të ekstrakteve bimore. Me një linjë të tërë produktesh natyrale për kujdesin e flokëve duke përfshirë shampo, kondicionerë, trajtime dhe produkte stilimi, PHYTO e bën të lehtë rikthimin e flokëve tuaj në bukurinë e tyre natyrore. Të formuluara me mbi 700 ekstrakte botanike, këto produkte natyrale për kujdesin e flokëve janë 95% natyrale për kujdes të butë por efektiv.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by