PIC Aquablock Cerotti

0 Orders
#Pic 012
In stock
210L

Description

Përshkrimi

Ankerplast transparent dhe i butë, i pajisur me një tampon që nuk lejon dukjen e gjakut në sipërfaqe. Në sajë të pranisë së klorheksidinës, mbron plagën nga bakteret duke parandaluar infektimin e saj. Rezistent ndaj ujit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Aquablock Cerotti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by