PIC Bend-A-Rete Ombelicale

0 Orders
#Pic 020
In stock
2,460L

Description

Përshkrimi

Kit i përbërë nga garza dhe fasho në formë rrjete, për zonën e kërthizës. Rekomandohet në rastet kur kërkohet një ndërrim i shpeshtë i mjekimit. Lejon ajrosjen e lëkurës dhe nuk krijon ndjesi diskomforti gjatë lëvizjeve.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Bend-A-Rete Ombelicale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Open chat
Powered by