PIC Bend-a-rete Piedi e Braccia

0 Orders
#Pic 021
In stock
250L

Description

Përshkrimi

Kit i përbërë nga garza dhe fasho për mjekimin e plagëve në këmbë dhe krahë. Rekomandohet në rastet kur kërkohet një ndërrim i shpeshtë i mjekimit. Lejon ajrosjen e lëkurës dhe nuk krijon ndjesi diskomforti gjatë lëvizjeve.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Bend-a-rete Piedi e Braccia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by