PIC Bende-A-Rete Elastica Gambe e Ginocchia

0 Orders
#Pic 022
In stock
230L

Description

Përshkrimi

Kit i përbërë nga garza dhe fasho për mjekimin e gjurit dhe këmbëve. Rekomandohet në rastet kur kërkohet një ndërrim i shpeshtë i mjekimit. Lejon ajrosjen e lëkurës dhe nuk krijon ndjesi diskomforti gjatë lëvizjeve.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Bende-A-Rete Elastica Gambe e Ginocchia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by