Pic Calmor Wax Ear Plugs

0 Orders
#Pic 024
In stock
1,170L

Description

Përshkrimi

Tapa veshësh të përbëra prej dylli natyral, të veshura me një shtresë pambuku.

Mbrojnë nga zhurmat e dëmshme mjedisore dhe sigurojnë një gjumë të qetë dhe të rehatshëm.

Të lehta në përdorim.

Përdorimi

Vendosen në brendësi të veshit në darkë, para gjumit, ose në çfarëdolloj momenti tjetër gjatë ditës.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pic Calmor Wax Ear Plugs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by