PIC Classic Fix Plaster

0 Orders
#Pic 029
In stock
360L

Description

Përshkrimi

Leukoplast me përbërje tekstili, me ngjyrë të bardhë. Shërben për fiksimin e fashove, garzave dhe mjekimeve. Ngjitja mban për një kohë të gjatë dhe nuk pengon ajrosjen e lëkurës. Përdoret në persona me lëkurë normale.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Classic Fix Plaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by