PIC Classic Stethomed

0 Orders
#Pic 030
In stock
1,950L

Description

Përshkrimi

Aparat manual që mundëson një matje të saktë dhe praktike të presionit të gjakut. Tepër i nevojshëm për një monitorim në çdo kohë të vlerave të presionit të gjakut të përsonat që kanë luhatje të tij. Përbëhet nga mansheta dhe stetoskopi.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet: -të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes; -të keni qënë në gjendje qetësie për të paktën 5 minuta para matjes; -të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë; -të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun. Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl dhe qëndrohet në pozicionin ulur.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga kompania Elba SHPK me autorizim të PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktiti nga dita e shitjes. Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes. kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Classic Stethomed”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by