PIC Delicate Cerotto in Striscia Ultra Delicato

0 Orders
#Pic 033
In stock
270L

Description

Përshkrimi

Ankerplast hipoalergjik që mund të pritet në madhësi të ndryshme, në varësi të zonës ku do vendoset. Delikat me lëkurën, lejon ajrosjen e plagës dhe në sajë të pranisë së klorheksidinës parandalon zhvillimin e infeksioneve dhe infektimin e saj. Ka ngjyrë të bardhë. Hipoalergjik.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Delicate Cerotto in Striscia Ultra Delicato”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by