PIC Delicate Cerotto

0 Orders
#Pic 031
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Ankerplast me klorheksidinë, e cila nuk lejon infektimin e lëkurës së dëmtuar. Pëdoret në zona të ndryshme të lëkurës. Hipoalergjik, i butë dhe lejon ajrosjen e lëkurës. I përshtatshëm për t’u përdorur dhe nga persona me lëkurë tepër të ndjeshme.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Delicate Cerotto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by