PIC Fast Ice

0 Orders
#Pic 036
In stock
1,020L

Description

Përshkrimi

Paketim praktik që mundëson përftimin e akullit në mënyrë të menjëhershme. Akulli përftohet duke ushtruar presion në pjesën sipërfaqësore të paketimit në pak sekonda. Ndihmon në pakësimin e inflamacionit, nxirjeve dhe dhimbjes në zonën e dëmtuar. Ruan temperaturën 0˚C për 30 minuta. Paketim një përdorimësh.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Fast Ice”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by