PIC Fullwash Enteroclisma Enema

0 Orders
#Pic 038
In stock
1,030L

Description

Përshkrimi

Klizmë e brendshme për përdorim vaginal dhe intestinal. Përdoret për pastrim të zorrës, lavazh vaginal ose për qëllime të tjera mjekësore. Mund të përdoret me çfarëdolloj solucioni pastrues. Ka një vëllim maksimal prej 2 litrash. E thjeshtë në përdorim.

Përdorimi

Për përdorim të klizmës mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm: -lidhni tubin me kanulën (anale ose vaginale); -shtohet solucioni që do të përdoret për lavazh; -vendoset klizma në një lartësi të tillë që në momentin e hapjes së rubinetit solucioni që del, të ketë presion sa më të madh; -pas përdorimit bëhet larje e të gjtha pjesëve që u përdorën.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Fullwash Enteroclisma Enema”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by