Pic Hot Water Bag

0 Orders
#Pic 039
In stock
1,620L

Description

Përshkrimi

Borsë uji prej gome natyrale e veshur me copë.
Ruan temperaturën e ngrohtë të ujit për një kohë të gjatë.
E lehtë në përdorim.
Ruhet në vende të freskëta, të thata dhe të errëta.
Rekomandohet të mos përdoret nga fëmijët pa mbikëqyrjen e një të rrituri.

Përdorimi

Mbushet borsa deri në 2/3 e saj me ujë.
Borsa mbahet në pozicion vertical dhe uji hidhet ngadalë.
Pasi mbushet, mbyllet plotësisht që të mos ketë mundësi rrjedhjeje.
Nuk duhet të shtohet ujë i valuar.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pic Hot Water Bag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by