Pic Ice Bag

0 Orders
#Pic 040
In stock
1,130L

Description

Përdorimi

Borsë akulli, e përshtatshme për t’u përdorur në çdo zonë të trupit, për terapi në të ftohtë, terapi e cila shfrytëzon vetinë e akullit për të ulur enjtjen (inflamacionin) dhe qetësuar dhimbjen në raste traumash.

Borsa është e veshur prej një materiali cope me dy shtresa, çka bën që të ruhet akulli për një kohë më të gjatë dhe të qendrojë e thatë në sipërfaqe, duke përçuar vetëm temperaturën e ulët të akullit dhe jo lagështinë e tij.

Është në përmasa 28cm dhe ka një tapë mbyllëse e cila nuk lejon rrjedhjen e ujit.

Përdorimi

Vendoset borsa e mbushur me akull, në zonën e interesuar dhe lihet deri sa të shkrihet akulli.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pic Ice Bag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by