PIC Ice Spray

0 Orders
#Pic 041
In stock
550L

Description

Përshkrimi

Spraj ftohës për trajtimin e dëmtimeve me tipologji të ndryshme. Përdoret në rastet e: -nxirjeve të lëkurës; -tërheqjeve muskulare; -ndrydhjeve të ligamenteve; -tendiniteve; -frakturave. Aplikimi i sprajit pakëson nxirjen në vendin e dëmtuar, inflamacionin dhe ndjesinë e dhimbjes. Efekt i menjëhershëm me vetëm një spraj.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Ice Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by