Pic MobileRapid Wrist Digital Wrist Blood Monitor

0 Orders
#Pic 042
In stock
6,240L

Description

Përshkrimi

Aparat kyçi për matjen e presionit të gjakut, i cili mund të sinkronizohet lehtësisht me smartphonin tuaj, nëpërmjet Bluetooth.
I thjeshtë në përdorim dhe lehtësisht i transportueshëm.
Ruan në memorje 180 vlera të ndara në dy përdorues të ndryshëm.
Indikon çrregullimet e ritmit të zemrës në rastet kur ka.
Nëpërmjet aplikacionit Pic Health Station, të dhënat e matura në kohë të ndryshme, mund t’i kaloni direkt në smartphonin tuaj.

Paketimi përmban: manshetën, monitorin, bateritë dhe çantën mbajtëse.

Përdorimi

Përpara se të kryeni matjen e tensionit duhet:

– të shmangni konsumimin e duhanit, ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;

-të keni qënë në gjendje qetësie për të paktën 5 minuta para matjes;

-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar do jetë më e lartë;

– të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.

Gjatë matjes mansheta duhet të vendoset te kyçi i krahut të majtë.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga Elba SHPK me autorizim nga PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktit nga dita e shitjes.

Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes, kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pic MobileRapid Wrist Digital Wrist Blood Monitor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by