PIC Mr.Carrot Aerosol

0 Orders
#Pic 043
In stock
8,450L

Description

Përshkrimi

Terapia me avull është shumë e rekomanduar në ditët e sotme për personat që kanë probleme me rrugët e frymëmarrjes. Për ta bërë këtë proçes sa më të pranueshëm nga moshat pediatrike, PIC ofron aparatin me dizajn në formë lepuri. Në brendësi të aparatit gjenden: -maska hundë-gojë për të rritur dhe fëmijë; -maska e hundës; -maska e gojës; -tubi lidhëz; -vasketa. Lehtësisht i transportueshëm dhe praktik.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga kompania Elba SHPK me autorizim të PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktiti nga dita e shitjes. Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes. kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Mr.Carrot Aerosol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by