PIC Mr.Hippo Aerosol a Piston

0 Orders
#Pic 044
In stock
7,605L

Description

Përshkrimi

Gjatë viteve të para të jetës prania e aerosolit është e nevojshme, për lirimin e rrugëve të frymëmarrjes. Për ta bërë sa më komod dhe të pëlqyeshëm nga fëmijët këtë proçes, aerosoli u dizenjua në formën e një hipopotami blu. Përmban: -maskën hundë-gojë për fëmijë; -maskën e gojës; -maskën e hundës; -tubin lidhës; -vasketën ku hidhet solucioni. I shpejtë dhe praktik.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga kompania Elba SHPK me autorizim të PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktiti nga dita e shitjes. Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes. kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Mr.Hippo Aerosol a Piston”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by