PIC Protect Ear Silicone

0 Orders
#Pic 047
In stock
440L

Description

Përshkrimi

Tapa silikoni për veshët, të krijuara për të ofruar mbrojtje gjatë praktikimit të sporteve ujore dhe nga zhurmat. Përshtaten me formën e veshit dhe nuk lëvizin gjatë notit ose vrapit. Janë rezistente dhe komode në përdorim.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Protect Ear Silicone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by