PIC Protective Chafing Plaster

0 Orders
#Pic 048
In stock
325L

Description

Përshkrimi

Ankerplast me veti antibakteriale.

Në sajë të pranisë së klorheksidinës mbron plagën nga infeksioni. Mbron gjithashtu plagën nga goditjet dhe shmang fërkimin, që mund të sjellë irritim të mëtejshëm.

I trashë dhe i butë njëkohësisht. I pranishëm në disa përmasa të ndryshme.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Protective Chafing Plaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by